Skrevet af:
Anne Sonne

Akupunktur til fertilitetsbehandling

Jeg henvendte mig til Gitte i november 2017. Jeg havde inden da forsøgt at blive gravid ved 5 inseminationsforsøg og 2 ivf behandlinger. Alt sammen uden held. Jeg havde mange æg, var relativt ung (28 år) og burde ikke have problemer med at blive gravid.
Ved ivf behandlingerne havde det imidlertid vist sig at mine æg blev fint befrugtet, men delte sig dårligt – så de fleste gik kort og godt til inden jeg nåede ægoplægningen og ægoplægningen blev nødt til at ske på dag 2-3 i stedet for på dag 5, som klinikken anbefalede som optimalt.
Jeg glemmer aldrig første behandling hos Gitte, jeg havde ondt i min venstre ankel på indersiden. Det fortalte jeg ikke noget om, da jeg anså det som uvæsentligt.
Gitte satte nåle i. Hun satte bl.a. en nål i mit skinneben på venstre ben. Et sted der ikke burde kunne være ømt. Men det gjorde så ondt at jeg var ved at lette helt op gennem loftet – og jeg bliver ellers både boret uden bedøvelse hos tandlægen og føder børn uden smertestillende.
Gitte fortalte at det var et underlivspunkt og at det at det gjorde så ondt viste en ubalance. Nåelene summede under behandlingen og flere af dem gav små stød – især i venstre ben.
Dagen efter kunne jeg næsten ikke gå på mit venstre ben fordi det spændte fra anklen og op mod punktet, hvor nålen havde siddet på skinnebenet.
Jeg var derfor lettere skeptisk inden næste behandling. Men efter den oplevede jeg dels at det summede i mit underliv og dels at min venstre ankel holdt op med at gøre ondt – det havde den ellers gjort stort set konstant i et par år.
Som jeg husker det fik jeg 4 behandlinger inden mit sidste ivf forsøg gik i gang.
På dag 2 ringede de fra klinikken og sagde at de var meget glade og overraskede over hvor godt de befrugtede æg klarede sig denne gang. Der var så mange pæne at de gerne ville dyrke dem videre til dag 5.
På dag 5 fik jeg et æg (blastocyst) lagt op og fik akupunktur hos Gitte for at stimulere livmoderen til at tage i mod den.
Jeg havde det efterfølgende helt normalt og frygtede at det ville betyde en negativ test, men da jeg var 4+4 var der 2 streger på graviditetstesten og en graviditet helt uden gener fulgte.
Min datter blev født 41+3 – igen med hjælp fra Gitte til fødsels-modnende akupunktur. Min pige blev født i oktober 2018 i en ren drømmefødsel. Helt naturlig, uden indgreb eller komplikationer.
Jeg giver Gitte mine varmeste anbefalinger – hun har været med til at opfylde min lille families største ønske – at få en søskende til min store pige.

Anna Sonne


©2021 Akupunktur-Klingenberg | Akupunktur-Klingenberg | Klingenberg 15, 5000 Odense C | CVR-nr: 17416537
Designet af Masked Media