Priser

 • Behandling

  450 kr.

 • Rygestop 1. gang

  450 kr.

 • Rygestop indenfor 3 uger opfølgning

  300 kr.

 • Børn under 12 år

  350 kr.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, og har fået stillet en lægelig diagnose, kan du få tilskud til behandlinger hos Akupunktur-Klingenberg.

Behandlingerne indberettes automatisk. Læs mere om Sygeforsikringen ”danmark”s takster her

Allergi og høfeber

Jeg har arbejdet med akupunktur mod allergi og høfeber gennem mange år.

Der gives 3 forebyggende akupunkturbehandlinger inden høfebersæsonen starter. Dette gælder både græs, birk, bønk og andre former for pollenallergi og høfeber.

Læs beretningerne: Høfeber – Pollenallergi

Ved mere kronisk allergi, må påregnes flere akupunkturbehandlinger gennem en længere periode.

Læs beretningen: Allergi

Se rapport fra Statens institut for folkesundhed:

I en ny rapport fra Statens Institut for Folkesundhed* vurderes det, at antallet af voksne allergikere vil vokse med hele 796.000 fra 2005 – 2020. Det skønnes, at 1,5 million danskere i dag er ramt af astma eller allergi.

Af overfølsomhedssygdomme er høfeber den mest al- mindelige i Danmark. Rindende, kløende, røde øjne samt en tilstoppet næse med et tyndt vandigt sekret, kløe i øregangen og ganen samt nysen og hovedpine er nogle af symptomerne.

Høfeber er en sæsonbetinget lidelse, der påvirkes af pollen, som er små partikler, der spredes af vinden fra planter, blomster og træer. Når slimhinderne i næsen og i øjnene påvirkes af pollen, fremkalder det en aller- gisk reaktion, der fører til irritation. Immunforsvaret som skal forsvare os, begynder at overreagere på allergener såsom pollen, som danner antistoffer, som så udløser histamin, som igen udløser en række symptomer.

I starten af foråret er det el og elm i marts og april, og i april og maj er det ofte birkepollen, der er skyld i høfeberen

— i juni og juli er det ofte pollen fra alminde- lige græsarter der blomstrer og fra august er det især gråbynke.


©2021 Akupunktur-Klingenberg | Akupunktur-Klingenberg | Klingenberg 15, 5000 Odense C | CVR-nr: 17416537
Designet af Masked Media