Priser

 • Behandling

  450 kr.

 • Rygestop 1. gang

  450 kr.

 • Rygestop indenfor 3 uger opfølgning

  300 kr.

 • Børn under 12 år

  350 kr.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, og har fået stillet en lægelig diagnose, kan du få tilskud til behandlinger hos Akupunktur-Klingenberg.

Behandlingerne indberettes automatisk. Læs mere om Sygeforsikringen ”danmark”s takster her

Behandlinger

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform, hvor der sættes tynde nåle i punkter på kroppen. Disse punkter ligger på meridianbaner, der har et indre forløb ind til kroppens organer, derved stimuleres det pågældende organ.

Når nålene sættes i akupunkturpunktet mærkes et lille prik , og derefter føles en svag elektrisk snurren omkring nålene.

Hos Akupunktur-Klingenberg ligger patienten afslappet på en briks med varmetæppe i en halv time, og det er svært at undgå at døse hen. Virkningen kommer oftest efter et par dage, men man kan være meget afslappet efter en behandling.

Pga. den afslappende og beroligende effekt er akupunktur rigtig god til, at behandle lettere former for stress og søvnløshed.

Akupunktur kan også bruges, som en meget god og effektiv form for muskelterapi, også kaldet intramuskulær stimulation. Nålene sættes i såkaldte trigger punkter i muskler, hvilket virker omgående løsnende for spændinger og er smertestillende.

Hos Akupunktur-Klingenberg kombineres de to metoder ofte med god effekt på rygsmerter, nakkesmerter, frossen skulder , tennisalbue, hælspore, iskias m.m. Der er mulighed for at anvende lidt strøm på nålene, hvilket dæmper inflammation.

For at bibeholde en længerevarende effekt, er det altid godt at få en række behandlinger med én uges mellemrum. Derefter kan man ved mere kroniske smerter vedligeholde effekten ved, at gå til akupunktur f.eks. hver 3.uge.

Behandlingsforløb og antal behandlinger, er dog meget varierende og aftales individuelt.

Ofte bruges tungediagnose i traditionel kinesisk medicin. Dette er en ret præcis vejledning i behandlingsmetoden.

Der skal afsættes mindst 1 time til behandlingen.

Akupunktur-Klingenberg tilbyder behandling for at afhjælpe:

©2021 Akupunktur-Klingenberg | Akupunktur-Klingenberg | Klingenberg 15, 5000 Odense C | CVR-nr: 17416537
Designet af Masked Media