Skrevet af:
Grete Højgaard Hansen

Kuldefølsomme tænder

Sidste vinter kunne jeg ikke opholde mig udenfor uden at have tørklæde for munden. Nogle gange var det ikke engang nok. Jeg fik efterfølgende så forfærdelig stærke smerter i kæberne/tindingerne. Det kunne vare i flere timer og almindelig smertestillende medicin havde ingen virkning. Det var ganske svært at leve med. Sidste gang jeg oplevede det inden sommeren, var i bededagene, som lå i slutningen af april måned. Første gang jeg oplevede det efter sommeren, var allerede i slutningen af august måned, jeg var KNUST. Jeg vidste at mine tænder var i orden, men gik alligevel til tandlægen og fik begge tandrækker røntgenfotograferet for at være 100% sikker. Alt var fint, der var intet ualmindeligt ved mine tænder, men jeg havde lidt kæbehulebetændelse i den ene side. Tandlægen kunne ikke råde mig.

Men jeg havde en plan, akupunktør Gitte Ebbesen havde tidligere hjulpet mig med noget andet, og jeg var helt overbevist om, at dette kunne afhjælpes med akupunktur . Det kunne  det også. Efter 3 akupunktur behandlinger var, efter min mening et kæmpeproblem løst.

Tusind tak Gitte, det er ganske simpelt så imponerende hvad du kan med nålene, og det er så betryggende at have dig lige i nærheden.

 


©2021 Akupunktur-Klingenberg | Akupunktur-Klingenberg | Klingenberg 15, 5000 Odense C | CVR-nr: 17416537
Designet af Masked Media