Skrevet af:
Michella

Høfeber

I 5 år har jeg efterhånden lidt af høfeber, hvor det år efter år, kun er blevet værre og værre.
Næsen skulle pudses mindst 10 gange i timen, og øjnene var røde og med kløe, så det ikke var muligt for mig at gå med make-up.
Den løbende næse og de kløende øjne, gjorde det svært for mig at have en normal hverdag, med min skole, mit arbejde og min sport: karate.
Så derfor fik min mor mig overtalt til at prøve akupunktur ved Gitte, som min mor også selv har haft meget glæde af p.g.a. hendes gigt smerter.
I starten var jeg rimelig skeptisk overfor ideen, da jeg er bange for nåle, men Gitte var overraskende god til at berolige mig, og fortælle mig præcis hvad hun gjorde, nål for nål.

Nu er jeg slet ikke i tvivl om, at det var det rette valg, at få behandling ved Gitte. Allerede efter bare 3 behandlinger ved hende, var min høfeber væk. Jeg kan nu sidde ude i haven, med et højt pollen tal, hvor jeg bare intet kan mærke, ikke engang når min bror slår vores græs, som ellers også altid var et stort problem for mig, førhen. Det er som om jeg aldrig har haft høfeber før. Behandlingerne gavnede mig langt mere end jeg havde turde håbet på.

Med håb om at andre vil få glæde af mine erfaringer..


©2021 Akupunktur-Klingenberg | Akupunktur-Klingenberg | Klingenberg 15, 5000 Odense C | CVR-nr: 17416537
Designet af Masked Media