Skrevet af:
Karin Lauridsen

IVF Fertilitetsbehandling

Jeg lovede at vende tilbage og fortælle hvad behandlingen var endt med. Jeg var oppe og få en del behandlinger hos dig fra juni frem til september 2013 som kombination til den fertilitetbehandling, vi var i gang med og havde været i gang med siden oktober 2011. Vi havde, inden jeg kom i juni, været igennem 9 omgange af IVF behandling uden nogen positiv test. Men allerede med din behandling i forbindelse med forsøg 10 var der en positiv test, som desværre gik i sig selv.

Sidst jeg var oppe var det vores 11 IVF forsøg, her var der lagt to æg op, og vi krydsede fingre for, at det var nu det skulle lykkedes.

Og det gjorde det, med kæmpe succes. Jeg venter nu tvillinger der gerne skulle komme en gang slut maj / start juni 2014.

Så tusind tak for hjælpen, jeg er super glad for vi lod tvivlen vinde og gav det en chance, selv om vi ikke havde stor fidus til alt det alternative noget. Vil så absolut opfordre andre til at give det en chance, slet ikke i tvivl om, at det har haft en afgørende medvirken til resultatet.

Nu krydser vi fingre for at alt vil gå godt og vi kommer helt i mål. Men med daglige små spark i maven fra to spilopper, er det svært ikke at tro på det lykkedes.

 

Fortsat rigtig god vind til dig. Det har været en fornøjelse at komme hos dig. Dejligt at blive mødt med en så professionel forståelse både overfor vores personlige udfordring, men især også for at du mødte mig i min tvivl, for den type behandling du udfører. Der kom nogen fine forklaringer, som hjalp til en øget forståelse for, hvad det hele går ud på. Og der var absolut ingen hokus pokus over de ting du fortalte.

 

Mange hilsner fra

Karin Lauridsen


©2020 Akupunktur-Klingenberg | Akupunktur-Klingenberg | Klingenberg 15, 5000 Odense C | CVR-nr: 17416537
Designet af Masked Media