Triathlon udøver

Anne-Mette Mortensen, 54 år.
Triathlet, MTB-rytter, kajakroer og adventureracer med masser af medaljer i bagagen.

Masser af bevægelse og motion er vigtigt for mig – akupunktur holder mig i gang.

Jeg har i hele mit liv været aktiv og dyrket masser af motion på konkurrenceniveau og vil gerne blive ved med det flere år endnu. Men som alderen skrider frem, kan kroppen ikke længere holde til den samme belastning som tidligere – og overbelastningskader opstår i ny og næ.
For at de ikke bliver kroniske, er det vigtigt at være opmærksom og få bugt med dem i opløbet. Der har akupunktur været en utrolig god hjælp for mig. Jeg har gentagne gange måtte sætte træningen på stand by, med inflammation i senerne i skuldre og knæ. Heldigvis har behandlinger med akupunktur hos Gitte ved Akupunktur-Klingenberg hjulpet hver gang og fået mig hurtigt tilbage til min sport.
Som mange andre, har jeg haft diskusprolaps i ryggen. Også i den forbindelse har akupunktur hjulpet mig – både til lindring af smerter og gener i starten. Men også til efterfølgende at begrænse følgerne.
Det kan være grænseoverskridende at få akupunktur de første gange. Det gør ikke ondt, men man mærker ”nålene arbejder”, og man bliver hurtigt i stand til at slappe af. Jeg plejer faktisk at falde i søvn den halve time, jeg ligger på briksen med nålene.
Gitte er utrolig behagelig og kompetent. Hun arbejder på en måde, der skaber tillid og tryghed. Det er altid rart at komme i klinikken.


©2021 Akupunktur-Klingenberg | Akupunktur-Klingenberg | Klingenberg 15, 5000 Odense C | CVR-nr: 17416537
Designet af Masked Media